spletni design

Pogosta vprašanja

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Izdelava spletne strani je proces, ki traja nekje med 14 do 21 dni, lahko pa tudi manj, če je material za izdelavo natančno pripravljen. Pri večjih spletnih straneh pa so seveda te časi daljši. Vedno se potrudimo, da je izdelava hitra, kakovostna …

Kako hitro lahko zamenjamo obliko in barve naše spletne strani?

Proces sprememb je lahko dokaj hiter in poceni, če le veste kaj bi radi, drugače pa vam seveda lahko svetujemo mi.

ALi nam lahko izdelate tudi celostno grafično podobo?

Poleg izdelave spletne strani imamo bogate izkušnje tudi na področju grafičnega oblikovanja celostnih grafičnih podob, katalogov, brošur, embalaže …

Ali lahko sami urejamo spletno stran?

Pogosto vprašanje je na kakšen način bomo kasneje, ko bo spletna stran končana lahko urejali spletno stran? Naše spletne strani so seveda CMS (Content Management System), kar pomeni, da lahko vsak svoje vsebine ureja na precej preprost in hiter način.

Kaj pa optimazacija spletne strani za Google?

V okviru izdelave spletne strani se lahko dogovorimo tudi za optimizacijo spletne strani na določene ključne besede, ki so za vas pomembne. Pred izdelavo optimizacije spletne strani je treba narediti analizo in ugotoviti katere so tiste ključne besede, ki vam bodo prinesle najboljše rezultate.

Kaj pa programske rešitve po naročilu?

Seveda vam lahko ponudimo tudi programske rešitve po naročilu. Tudi na tem področju imamo strokoven kader, ki vas ne bo razočaral.