Logotip in CGP

Izdelujemo moderne in klasične linije celostnih grafičnih podob. Zagotavljamo vam, da bo vaša CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA konkurenčen izdelek s katerim se boste lahko kvalitetno predstavili. V primeru, da se odločite za celoten paket predstavitve: spletna predstavitev + celostna grafična podoba vam bomo ponudili ugoden popust. Izdelali smo celostno grafično podobo za GSŠRM Kamnik , INNOVATUS , T-Textil

Izdelava unikatnega logotipa,
štampiljke,
vizitke,
poslovne mape,
dopisni listi,
kuverte,
letak,
zgibanka,
katalog,
zastava,
nalepke za avto,
oblikovanje reklamnega materiala.
celostna grafična podoba

Izdelava kvalitetne, lepe in prepoznavne celostne grafične podobe je grafična osnova na podlagi katere se oblikuje spletna stran, spletna trgovina, Facebook predstavitev in ostali tipi predstavitve podjetja. Celostna grafična podoba je tista, ki nehote ustvari “prvi vtis”, ki je v poslovnem svetu sila pomemben in povzroči zanimanje ali umik od določenega podjetja. Res je, da je bistvo kvalitetna storitev in usposobljenost za vaše delo. Ko pa vas spoznava nekdo, ki vas ne pozna ga mora vaša spletna stran ali kakšna drugačna predstavitev prepričati, da ste vredni zaupanja in da veste kaj delate.

Pri svojem delu se zanašamo na svoje izkušnje ter občutek za estetiko, ki nas vodi skozi proces izdelave celostne grafične podobe. Pri vsaki stranki je potreben zelo individualen pristop, saj so področja dela in potencialne ciljne skupine zelo različne. Svoje delo opravljamo z veseljem in smo ponosni, da vam lahko pomagamo na vaši poslovni poti.